Squash

U heeft nog nooit squash gespeeld?! Het is de sport waarmee u spelenderwijs uw conditie op peil houdt of juist verbeterd. De dynamiek en het spel element zorgen voor een intense beleving van het spelletje. In ons steeds drukkere bestaan is squash een sport die in een kort tijdsbestek (t.o.v. vele andere sporten) tot een zeer intensieve lichamelijke prestatie komt. Het is juist de combinatie van intensieve lichaamsbeweging en de attractiviteit van het spel wat zoveel squashers aanspreekt.

Op elk tijdstip van de dag, bent u van harte welkom om eens kennis te maken met deze tak van sport, of om alle agressie op de baan eens kwijt te raken door lekker (hard) tegen dat balletje te meppen. Er zijn diverse manieren om een baan te huren, d.m.v. losse verhuur, een abonnement of contract
> inschrijfformulier

Voor beginners maar ook voor gevorderden

Speciaal voor de beginners hebben wij de introductiekaart. Deze introductiekaart heeft een geldigheid van een maand waarbij is inbegrepen een 1 squashles ter kennismaking, onbeperkt gebruik van de squashbanen en gratis gebruik van racket en bal.

Scholieren / Studenten

Jongeren t/m 17 jaar en studenten kunnen op vertoon van een studentenpas een kortingspas aanschaffen. Deze kaart is een jaar geldig en geeft recht op een aanzienlijke korting op de baanhuur.

Nieuw bij H&SC Aalsmeer:

Squashladder en agenda

Health & Sports Club Aalsmeer introduceert een handige manier om met je mobiel of computer te ‘connecten’ met andere spelers. Kijk op de agenda wie wanneer beschikbaar is en voeg je eigen profiel toe. Doe ook mee met de Health & Sports Club Aalsmeer laddercompetitie en speel elke 2 weken een wedstrijd op jouw niveau. De eerste deelnemers ontvangen een gratis squashballetje! Meld je gratis aan: http://www.sportconnexions.com/aalsmeer

 

De Connect & Play Squashladder
Speelt u al mee?

 

Neem contact op