Tennis

Klik hier voor het inschrijfformulier

Tenniscontracten

Bij Health & Sports Club Aalsmeer is het mogelijk een tennisbaan te huren op een vast tijdstip en een vaste dag. Deze contractvorm kan afgesloten worden op basis van een winter- en jaarcontract.

 

Strippenkaart

Met een strippenkaart kunt u op een voordelige manier een baan reserveren. U kunt een strippenkaart aanschaffen voor 10 of 25 baanuren. De kaart komt dan op naam te staan van één persoon. Alleen deze persoon heeft het recht om een baan te huren en dient ook zelf op de speeldag aanwezig te zijn. De strippenkaart kan alleen gebruikt worden om gedurende een uur “vrij” te tennissen. De strippenkaart geeft u het recht om maximaal 24 uur van tevoren te reserveren en heeft een geldigheidsduur van een jaar, vanaf de datum van aankoop.

Losse baanhuur/toernooien

Naast bovengenoemde mogelijkheden, biedt Health & Sports Club Aalsmeer u ook de mogelijkheid banen per uur te huren, voor een bedrijfstoernooi, een sportdag, of om zomaar een uurtje te tennissen. Voor toernooien/evenementen gelden speciale tarieven.

Kortingspas voor studenten/scholieren

Als student/scholier kun je bij Health & Sports Club Aalsmeer een speciale kortingspas kopen. Deze voordeelkaart is bedoeld voor jongeren tot en met 17 jaar, die een OV-studentenkaart kunnen overleggen. Deze pas geeft recht op een fikse korting van de baanhuur. De kortingspas is geldig op doordeweekse dagen tot 18.00 uur en in het weekend.

Competities

Winter-indoor competities
Health & Sports Club Aalsmeer organiseert al jaren elk winterseizoen diverse competities voor jong en oud. De competities zijn toegankelijk voor iedere tennisliefhebber vanaf 17 jaar. Alle wedstrijden worden op zondag tussen 13.00 en 18.00 uur gespeeld. Er zijn minimaal 10 speeldagen. De competitieperiode loopt van oktober t/m maart.

Tennis College

Van beginner/recreant tot gevorderde, van jong tot oud, bij Health & Sports Club Aalsmeer is het mogelijk. Onze gediplomeerde trainers staan klaar om u de basisvaardigheden van het spel aan te leren of juist uw vaardigheid verder te perfectioneren.

inschrijfformulieren tennisles

Tennisvereniging Tennis2Tennis

Tennisvereniging Tennis2Tennis is de jongste tennisvereniging uit Aalsmeer. De vereniging richt zich voornamelijk op de recreatieve sporter waarbij gezelligheid bovenaan moet staan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de aktiviteiten die de club organiseert, zoals bijvoorbeeld gezelligheidstoernooitjes, interne competitie, clubkampioenschappen en een open toernooi. Ook heeft men de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse KNLTB-competities.
Tennis2Tennis speelt op 3 kunstgrasbanen welke allemaal voorzien zijn van verlichting. Voor elke leeftijdscategorie is er wel een geschikt abonnement te vinden.

Website: tennis2tennis.nl

 

 

Neem contact op